Välkommen, framtida partner!

Börja bygga mervärde för ditt företag redan idag.

Jag vill bli partner idag

Allt i ett paket

1. Rullande marknadsföring på släpvagnar av hög kvalitet

Ditt varumärke och din design på en Brenderup-vagn av premiumkvalitet.

2. App

Hantera hela processen. Boka, öppna, låsa och betala. Självbetjäning.

3. Underhåll & reparationer

Underhåll och reparationer sköts av oss för att säkerställa släpvagnarnas höga kvalitet.

4. Support & Administration

Slappna av! Vår support ser till att tjänsten fungerar smidigt genom att hantera alla frågor och administrativa aktiviteter.

Varför USE4FREE?

Högt marknadsföringsvärde

Vad är värdet av att se släpvagnar som kör runt i ditt närområde? Svaret är enkelt - kontakt. Varje mottagare får kontakt med din butik. De kommer att veta var de ska handla för sitt nästa bostadsprojekt - även oberoende av transportbehov. Föreställ dig att du har en ständigt rörlig marknadsföringspelare som kör runt i ditt närområde och som kopplar folk till din butik.

Service för dina kunder

En smart funktion för att ge kundupplevelsen ett extra värde. Det är en lösning där din butik kan erbjuda dina kunder en bekväm självbetjäningstransport gratis, samtidigt som du använder en rullande marknadsföringskanal - med minsta möjliga arbetsinsats.

Det är en win-win-win!

Administration och Support

Tillsammans med USE4FREE kan din butik erbjuda kunderna det här konceptet utan att behöva anställa extra personal för att hantera aktiviteter utanför kärnområdena. Vi tar hand om det administrativa arbetet och supporten. Detta är självbetjäning!

Vill du veta mer om vår tjänst?

Kontakta oss

Smart och beprövat

Vår smartlock-lösning har framgångsrikt använts av över 100 000 gör-det-självare i Skandinavien. Detta är en enorm milstolpe för vårt bidrag till ett modernt samhälle där delningsekonomi blir allt vanligare. Tillsammans med dig är vi glada att ta del av en global förändring och anpassa våra tjänster i linje med ett samhälle i ständig utveckling.

Välkommen ombord!

Vi ser fram emot att bidra till att öka värdet av din butiks totala kundupplevelse!

Jag vill bli partner idag