Välkommen, framtida partner!

Börja bygga mervärde för ditt företag redan idag.

Jag vill få reda på mer

Anledningar att välja Use4Free

Smidig släpvagnsuthyrning. Förbättrad kundupplevelse. Möjligheter till intäktsdelning.

Välkommen till framtidens smidiga släpvagnsuthyrningar, där enkelhet möter ökad kundnöjdhet och tillväxtmöjligheter för ditt företag. Vi erbjuder inte bara en problemfri uthyrning av släpvagnar, utan också en unik möjlighet för våra partners att dra nytta av attraktiv intäktsdelning. Våra släpvagnar fungerar även som rörliga reklampelare, vilket ger ditt varumärke exceptionell exponering överallt där de färdas. Det är dags att omvandla hur kunderna upplever släpvagnsuthyrning, samtidigt som du utökar ditt varumärkes närvaro och lönsamhet.

Rullande reklampelare dygnet runt

Vad är värdet av att se släpvagnar som kör runt i ditt närområde? Svaret är enkelt - kontakt. Varje mottagare får kontakt med din butik. De kommer att veta var de ska handla för sitt nästa bostadsprojekt - även oberoende av transportbehov. Föreställ dig att du har en ständigt rörlig marknadsföringspelare som kör runt i ditt närområde och som kopplar folk till din butik.

Hur fungerar det?

Use4Free är en självbetjäningslösning som gör det möjligt för kunder att reservera och låsa upp släpvagnen direkt via sin smartphone - en sömlös upplevelse från början till slut. Våra släpvagnar täcker ett brett spann av olika behov, vilket säkerställer att dina kunder kan transportera sina varor hem både enkelt och säkert .

Upptäck här

Fördelar med Use4Free

1. Högt marknadsföringsvärde

Ditt varumärke och din design på en Brenderup-vagn av premiumkvalitet.

2. En extra service för dina kunder

Du kan erbjuda dina kunder en smidig och flexibel transporttjänst, vilket bidrar till en stark kundlojalitet.

3. Vi tar hånd om alt

Slappna av! Vår support hanterar alla frågor och administration. Underhåll och reparationer sköts av oss för att säkerställa släpvagnarnas höga kvalitet.

4. Intäktsdelning

Möjlighet för dig som partner att ta del av intäkten. Det innebär minskade risker för dig och ditt företag.

Väx tillsammans med oss

Att starta ett partnerskap med Use4Free är enkelt. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning och stöd för att snabbt sätta upp det. Vårt team är dedikerat till att säkerställa en smidig introduktion och maximera fördelarna för både dig och dina kunder.

Upptäck hur enkelt allt kan vara med en personlig demo. Klicka nedan för att börja!

Få en demo

Vi hanterar allt – Du fokuserar på affären

Tillsammans med USE4FREE kan din butik erbjuda kunderna det här konceptet utan att behöva anställa extra personal för att hantera aktiviteter utanför kärnområdena. Vi tar hand om det administrativa arbetet och supporten. Detta är självbetjäning!

Smart och beprövat

Vår smartlock-lösning har framgångsrikt använts av över 100 000 gör-det-självare i Skandinavien. Detta är en enorm milstolpe för vårt bidrag till ett modernt samhälle där delningsekonomi blir allt vanligare. Tillsammans med dig är vi glada att ta del av en global förändring och anpassa våra tjänster i linje med ett samhälle i ständig utveckling.

Välkommen ombord!

Vi ser fram emot att bidra till att öka värdet av din butiks totala kundupplevelse!

Jag vill bli partner idag